€ 124,49 bij bol Plaza

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver) Review

25 november 2024, laatste update op 25 november 2024, 728 views Rapporteer
Product gekocht 0

Als je allergisch bent voor Nikkel moet je deze buds NIET kopen!

Pluspunten

• Geweldig geluid
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

• Bevat nikkel (veroorzaakt allergische reactie)
  • Hele slechte service van Samsung

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik heb al eerder buds gehad maar bleek allergisch voor het nikkel dat gebruikt is in deze oortjes. Ik had geen idee maar las het in een aantal reviews op internet. Hierop contact gezocht met Samsung. Die poeieren je af met de zin: "zonder doktersverklaring doen we niks". Jammer want het waren geweldige oortjes.
Toen kwamen de Samsung Galaxy buds3 pro uit. Ik las de reviews en kas nergens dat iemand ook maar ergens last van had. Daarbij was het design ook anders en lagen de oplaadpunten bij het dragen ook niet meer in het oor. Verder ging ik er van uit dat men bij Sansung geleerd had van het gebruik van nikkel in hun apparaten (5% van de bevolking is er kennelijk allergisch voor).
Niet dus! Bij het dragen kreeg ik steeds meer last. Oorontsteking, vocht in oren, verminderd gehoor en schilfers in mijn oren. Wekenlang last van gehad. Uiteraard gestopt met dragen. De reactie van Samsung is nog steeds van mening dat ik maar naar de arts moet om aan te tonen dat ik allergisch ben voor de buds. Lijkt me duidelijk en daar hoef ik een huisarts niet mee te belasten. Die hebben wel wat anders te doen, lijkt me. Vervelend vind ik ook dat Samsung, mensen niet waarschuwt dat ze weer nikkel gebruikt hebben in die dingen. Ik vind het te kort door de bocht om een toch al zwaar overbelast zorgsysteem te gaan belasten met onderzoeken van ondeugdelijke producten waarvan al bekend is dat ze schadelijk zijn voor een groep mensen. Ik had het fijn gevonden om gecompenseerd te worden maar had het nig fijner gevonden als Samsung, mensen zou waarschuwen dat ze die troep in hun producten gebruiken, zeker als die in/ op het lichaam gedragen worden. Ben er echt ziek van geweest. Zo jammer dit! Andere merken hebben dit niet; is dus niet nodig....

Heb jij ook een Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)?

Wat heeft de service van Samsung te maken met je "1 ster" review voor het product zelf?
Neem aan dat je mijn comment gelezen hebt?
Lijkt mij niks met de nikkel te maken te hebben, de contactpunten zitten onderin het steeltje en raken de binnenkant van de oren niet.
En jij weet dit omdat....?
Waarom denk je dat ik dit schrijf? Er komt overal nikkel op de buds, als je die in je handen hebt.
Ik denk dat ik wel weet waar ik het over heb!
Omdat de laadpunten zijn gemaakt van messing met een rodium beschermlaag.

Daarom acht ik de kans groter dat je irritatie krijgt door vochtophoping als je oordopjes met siliconen tips draagt.

[Reactie gewijzigd door Piepertie op 10 januari 2025 13:21]