€ 169,90 bij Amazon.nl

Boox Go 6 Zwart Review

jojojense Newbie
23 november 2024, laatste update op 23 november 2024, 303 views Product gekocht

Boox Go 6 Zwart

Mooi en handzaam apparaatje, maar in mijn geval liep hij vaak vast bij het openen van apps zoals Instapaper - een van de grootste redenen waarom ik voor de Boox koos. Leuke e-reader voor e-books, voor die prijs.

Pluspunten

• Strak ontwerp
  • Handzaam
  • Goedkoop
  • Mogelijkheid tot externe apps, maar..
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Externe apps liepen vast bij openen of gebruik
  • Batterij sneller leeg dan ik van e-ink verwachtte

Dit was mijn eerste e-reader ooit dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Scherp scherm (ook al leek het natuurlijk nog scherper in de video-reviews) en het apparaatje is fijn voor onderweg. Voelt goed in de hand en past in mn zak. Voelt stevig gebouwd en niet plasticig.

Toch wel het idee dat hij te langzaam was voor mij, hij liep vast bij het openen van apps zoals Instapaper, een van de grootste redenen waarom ik voor de Boox koos.

Voor mij dus niet geschikt, ga toch voor een groter apparaat met meer rekenkracht en een pen voor notities etc. Ik denk dat e-ink daar beter tot z'n recht komt. Zeker aangezien ik het idee had dat de batterij met minimaal schermverlichting 5-10%/u leegliep (bij gebruik Instapaper, maar niet erg goed getest). Onderweg lezen kan dan net zo goed ook op m'n mobiel, kwestie van doen.

Heb hem geretourneerd.

edit: 5-10% ipv 10%, was met actief gebruik en niet goed getest.

Heb jij ook een Boox Go 6 Zwart?