MSI MPG A1000G PCIE5 Review
22 november 2024, laatste update op 22 november 2024, 53 views
Rapporteer
Product gekocht
Deze 1000W voeding gekocht voor mijn nieuwe build in combinatie met een toekomstige Nvidia RTX 5090. De 12+4-pins kabel kan 600W geven wat genoeg is voor de 5090. De aansluiting van deze 12+4-pins is geel om aan te duiden hoever je deze aan moet drukken voor een goede verbinding. Hierdoor kan het niet meer misgaan.
Zelfs zonder de zero fan mode is deze voeding al stil. De kabels zijn lang genoeg in mijn grote Fractal North XL kast. Wel zijn ze wat aan de stugge kant wat buigen e.d. wat lastiger maakt.
Al met al een prima toekomstbestendige voeding voor een schappelijke prijs.
Pluspunten
- Gele indicatie voor 12+4-pins
- Stil
- Kabels lang genoeg
- 600W PCIe 5.0 12+4-pins
- 10 jaar garantie
Al met al een prima toekomstbestendige voeding voor een schappelijke prijs.