Gigabyte B650 EAGLE AX Review
22 november 2024, laatste update op 22 november 2024, 84 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik gebruik de Gigabyte B650 Eagle AX nu bijna twee maanden in mijn nieuwe pc, en ik ben er ontzettend tevreden mee. Dit moederbord biedt alles wat je van een moderne AM5-motherboard mag verwachten en zelfs meer, vooral gezien de prijs. Het was mijn eerste keer dat ik een pc bouwde, maar dankzij dit bord ging dat heel soepel. Ik kan ook gebruik maken van wifi en bluetooth.
Pluspunten
- Prijs-kwaliteitverhouding
- Eenvoudige installatie
- Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.2
- Stabiele prestaties
Het moederbord heeft een uitstekende bouwkwaliteit en biedt ondersteuning voor de nieuwste technologieën, zoals PCIe 5.0 en DDR5-geheugen. Dit zorgt voor snelle prestaties, vooral in combinatie met mijn AMD Ryzen 9 7900X-processor en DDR5-geheugen van 6000 MHz. Ook de ingebouwde Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.2 maken dit moederbord erg compleet. Ik gebruik Wi-Fi regelmatig, en de verbinding is altijd stabiel en snel. De installatie was eenvoudig, ondanks dat de handleiding soms wat beknopt was. Het bord heeft een strak design zonder onnodige toeters en bellen, wat goed past bij mijn minimalistische setup. Al met al een geweldige keuze voor zowel beginners als ervaren gebruikers.