€ 209,- bij Wifimedia

Sennheiser Momentum 4 Wireless (Wit) Review

Sandercl23 Newbie
22 november 2024, laatste update op 22 november 2024, 632 views Rapporteer Product gekocht

Sennheiser Momentum 4 Wireless (Wit)

Heb de momentum 4 nu een 2 jaar in gebruik en ben uiterst tevreden.
Is robuust, Geluidskwaliteit is fantastich, goede lange batterijduur en de aftersales service kunnen veel andere fabrikanten wat van leren!

Mijn momentum4 had 3 weken na de garantie een probleem met de batterij. Deze kreeg ik niet meer dan 30% opgeladen. Sennheiser gecontacteerd en binnen de dag een antwoord dat ik heb mag opsturen onder garantie. Was mij gezegd dat dit 3 weken kon duren, zodra zij de koptelefoon hadden ontvangen hebben zij een volledig nieuwe binnen de 2 dagen verstuurd.

Heb dit ook voorgehad met een bowers en wilkens en sony koptelefoon dezelfde prijsklasse die stuk gingen net buiten de garantie.daar werd ik niet eens geholpen.

Ik weet welke producten ik voortaan nog koop!

Pluspunten

• Geluids Kwaliteit
  • Robuust
  • Sennheiser Service
  • Batterijduur

Minpunten

• Geen

Heb de momentum 4 nu een 2 jaar in gebruik en ben uiterst tevreden.

Ik weet welke producten ik voortaan nog koop!

Heb jij ook een Sennheiser Momentum 4 Wireless (Wit)?