€ 127,20 bij Amazon.nl

Sony LinkBuds Fit (Zwart) Review

21 november 2024, laatste update op 21 november 2024, 92 views Rapporteer

Ik heb deze oortjes mogen testen. Het ontwerp is erg mooi en stijlvol. Het heeft een goed pasvorm. Tijdens het sporten blijven ze ook goed zitten. Er zijn verschillende maten rubberen dopjes bij geleverd voor elke pasvorm. De batterij gaat erg lang mee. Het opladen is kort in vergelijking met de tijd dat ze mee gaan. Dus kort opladen voor veel luisterplezier. De ruisonderdrukking en noisecancelling is erg prettig! De bijbehorende Sony headlines connect-app is makkelijk in gebruik. Je kan verschillende instellingen hierin regelen. Ook het schakkelen tussen verschillende apparaten. Wanneer ik met iemand bel ben ik ook erg goed te verstaan.

Pluspunten

• Extra luchtkussentjes
  • Handige app

Minpunten

• Extra stukje voor in de oorschelp

Heb jij ook een Sony LinkBuds Fit (Zwart)?