€ 127,20 bij Amazon.nl

Sony LinkBuds Fit (Zwart) Review

19 november 2024, laatste update op 19 november 2024, 68 views Rapporteer
Product geleend 0

De Sony LinkBuds zijn veelzijdige oordopjes die geschikt zijn voor zowel werk als sport. Met wat verbeteringen aan de noise cancelling zouden ze echt perfect zijn.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit erg goed
  • Multikoppeling
  • Blijven goed zitten

Minpunten

• Noisecancelling had ik meer van verwacht

De Sony LinkBuds zijn veelzijdige draadloze oordopjes. Het draagcomfort en de geluidskwaliteit zijn de grootste pluspunten: ze zijn licht, voelen prettig aan en blijven zelfs tijdens hardlopen en fitness goed op hun plek zitten. De geluidskwaliteit is indrukwekkend. Het geluid is helder en zuiver, met een gebalanceerde weergave van zowel hoge als lage tonen. Een ander sterk punt is de mogelijkheid tot multi-koppeling waarbij je kan schakelen tussen je laptop en telefoon. Dit vond ik fijn op het werk.

Toch had ik wat meer verwacht van de noise cancelling. Het filtert wel wat omgevingsgeluid weg, maar in drukkere omgevingen merk je dat er toch nog veel doorkomt. Ik hoorde mijn sleutels rinkelen tijdens het hardlopen, een boksbal in de sportschool en soms collega’s hard praten. Ik kreeg het niet voor elkaar dit weg te zuiveren.

Ik heb dit product 2 weken getest.

Heb jij ook een Sony LinkBuds Fit (Zwart)?