Logitech MX310 Optical Mouse Review

28 oktober 2006, laatste update op 28 oktober 2006, 473 views Rapporteer

Ik ben echt compleet weg van deze muis. Hij is op het moment van schrijven niet meer in productie helaas Deze muis heeft voor mij de perfecte combinatie tussen vorm en functie. In tegenstelling tot de mx500 is hij mooi compact maar toch de hoeveelheid knoppen behouden die het gebruikers gemak ten goede komen. De knoppen zijn allemaal in te stellen zoals je zelf wil met de Logitech software. Waar ik soms wel is last van heb is dat de mouseware van Logitech het niet altijd doet, na een keer op het bureaublad geklikt te hebben pakt ie hem wel weer. Games Ik zelf ben een fanatieke CS speler en daar komen de knoppen erg goed van pas, vooral de duim knop en pink knop. Snel Smoke pakken of praten met je ploeg genoten zonder dat je...

Pluspunten

• Vorm (geschikt voor links en rechts handige gebruikers)
  • Knoppen
  • Looks

Minpunten

• Kan letterlijk geen één bedenken.
  • Slecht leverbaar

Ik ben echt compleet weg van deze muis.

Hij is op het moment van schrijven niet meer in productie helaas :(

Deze muis heeft voor mij de perfecte combinatie tussen vorm en functie.

Games

Ik zelf ben een fanatieke CS speler en daar komen de knoppen erg goed van pas, vooral de duim knop en pink knop. Snel Smoke pakken of praten met je ploeg genoten zonder dat je movement daar nadeel van heeft.

Zoals ik al zei zijn ze niet meer in productie, dus is het web wat afspeuren voor deze geweldige muis.

Voor 19,- is hij bij cool-prices.nl te krijgen

Heb jij ook een Logitech MX310 Optical Mouse?

Iets meer uitleg zou wel mogen, ik heb nu namelijk geen idee waar je het precies over hebt. Dit blijkt alleen uit de titel.
Ik heb hem voor je geupdate, hoop dat ie zo beter is.