Imou Cruiser Dual - 10MP Review
18 november 2024, laatste update op 18 november 2024, 74 views
Rapporteer
Product geleend
Ik heb de Imou Cruise Dual ip mogen testen via Review.nl. In 1e instantie had ik wat moeite met de installatiehandleiding. Uiteindelijk was het installeren toch niet zo problematisch. Het fijne is de dubbele camera. De bovenste camera staat gericht op een vast punt. De onderste camera kun je via de app zelf verstellen in richting en hoogte. De beeldkwaliteit is zowel overdag als s nachts prima. Jammer is wel dat de camera ook regendruppels registreert als beweging. (dat kan wellicht met de afstelling van de gevoeligheid te maken hebben) De app zelf is makkelijk te gebruiken. Zelfs door de wifi connectie heb je snel contact met de camera. Al met al een prima kwaliteit - prijs verhouding.
Pluspunten
- Dubbele camera
- Beeldkwaliteit
- Gebruik app
Minpunten
- Dikke kabelconnector
- Matige installatiehandleiding
- Bij regendruppels steeds connectie