Cambridge Audio TV2 Review
Inmiddels 6 jaar in bezit. Echt een van mijn favoriete aankopen op audio TV gebied. Destijds € 175,- nieuw voor betaald. Wordt nog iedere dag tot volle tevredenheid gebruikt.
Pluspunten
- Veel aansluitmogelijkheden
- Prachtig geluid
- Onzettend veel waar voor je geld
- Tijdloos
- Budget vriendelijk
Minpunten
- Afdekking van de speaker had iets steviger gemogen
- Beperkte instelmogelijkheden van het geluid
Omdat de TV's gewoon een minder geluid geven was ik op zoek naar een aanvulling om de audio via te laten lopen.
Criteria waren goed geluid, budget vriendelijk, kleiner dan soundbar, geen uitgebreide boor- en kabel werkzaamheden en diverse aansluitmogelijkheden.
Omdat de TV e.d. aan standaard hangt (voor een raam) en op de planken beperkte ruimte is qua maten was een cleane look echt belangrijk.
Uiteindelijk bij de Cambridge TV2 uitgekomen en nooit geen spijt van gehad. Toevallig van de week nieuwe TV gekocht en de TV2 is gewoon weer aangesloten.
Door de jaren heen verbonden geweest met optische, audio jack, RCA, Hdmi Arc kabel en Bluetooth om te streamen
Op dit moment bekabeld nog de radio via RCA erop en de TV via Hdmi Arc.
Voor dit geld onverslaanbaar. Een prachtig geluid.
Enige nadelen zijn dat het frontje voor de voor speaker wat steviger had gemogen en er weinig instelmogelijkheden zijn voor het geluid zelf.
Voor ons was de laatste minder van belang omdat je in deze prijsklasse dat ook niet hoeft te verwachten.
Mocht je ook een hebben en wil je hem wegdoen? Stuur mij een berichtje. Ik wil er graag nog een op reserve ;-).