€ 62,95 bij tink.nl

Imou Cruiser Dual - 10MP Review

13 november 2024, laatste update op 13 november 2024, 278 views Rapporteer
Product geleend +1

Kwaliteit/ prijs verhouding uitstekend. Gemakkelijk in gebruik, is via app te bedienen. Realtime beeld en geluid op 2 verschillende punten waarvan de onderste camera draaibaar is via de Imou Life app.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Realtime geluid
  • Realtime beeld

Minpunten

• Witte stroomkabel

Ik heb de afgelopen weken de Imou Cruiser Dual IP camera mogen testen. Dit is uitstekend bevallen, de camera geeft een zeer scherp beeld en kan ook gedraaid worden via de app. Ik heb de camera in de overkapping bevestigt en deze richt de vaste camera op mijn tuinhek en de draaiende camera op de overkapping waar mijn tuin meubelen en jacuzzi staan. De beelden hebben nauwelijks vertraging. Bij iedere beweging geeft de app een push melding waardoor ik op de hoogte blijf van beweging rondom en in de tuin. Tevens bestaat de optie om via de app (Imou Life) een spraakbericht uit te spreken ingeval van inbraak of onveilige situaties. Het is alleen het soms lastig om geluiden goed scherp te horen.

Ik ben over het geheel zeer tevreden over de kwaliteit van de Imou dual IP camera. Ik zou dit ook zeker aanraden bij anderen

Heb jij ook een Imou Cruiser Dual - 10MP?