Sony LinkBuds Fit (Zwart) Review
11 november 2024, laatste update op 11 november 2024, 77 views
Rapporteer
Product geleend
Oortjes met echt goed geluid, maar een tegenvallende ANC. Als je ze vooral gebruikt voor muziek in stille omgevingen, kan ik ze zeker aanraden.
Ik heb de afgelopen weken de Sony Linkbuds Fit getest. Mijn eerste indruk was: wauw. De verpakking is mooi en gerecycled, en de oordopjes zelf hebben een strakke look.
Geluid:
Het geluid is indrukwekkend. Diepe bass, prettige tonen en de mogelijkheid om het geluid zelf aan te passen in de Sound Connect App.
ANC:
Helaas valt de ANC tegen. Ik had hier meer van verwacht. Mijn collega's hoor ik helaas nog steeds duidelijker dan de muziek. Op de fiets hoor ik zelfs meer windruis dan zonder de oortjes.
Bediening:
De bediening is redelijk. Het reageert soms beter dan op andere momenten, maar over het algemeen is het best consistent. Het tikken rond het oor is een leuke nieuwe feature.
Fitting:
De pasvorm is goed, al kunnen de vleugeltjes na langere tijd wat pijn doen als je ze niet gewend bent.
Conclusie:
Al met al zijn het oortjes met uitstekend geluid, maar een teleurstellende ANC. In stille omgevingen zijn ze echter zeker de moeite waard.