Unboxing
Hier valt niet heel veel over te vertellen. Een grote doos voor een grote TV. Hier zit de TV in, een stroomkabel, een energielabel en een instructieboekje. Hier zit geen standaard bij voor de TV (deze moet aan een niet meegeleverde muurbeugel bevestigd worden, maar gek genoeg staat in het instructieboekje wel hoe je de TV op de standaard moet zetten.
Eerste indruk/Installatie
Hij is dun, maar gek genoeg wel zwaar. Het instructieboekje geeft aan dat je het met 2 personen moet uitpakken en dat advies zou ik zeker opvolgen. Het frame (als je het zo kan noemen, want het apparaat is echt super dun) voelt stevig/solide aan, maar ik zou hem door het gewicht niet proberen aan 1 punt op te tillen als hij plat ligt.
Installatie is vrij eenvoudig: Power, ethernet, HDMI aansluiten kan iedereen hoop ik. Je wordt verwelkomd met een installatieprocedure, maar daar liep ik vast bij het invoeren van mijn postcode. Ook zonder deze instelling kon ik genieten van het fantastische beeld. aangezien deze televisie vergeleken met onze vorige veel meer reflecteert, vroeg ik me af wat mijn vrouw er van zou vinden...
Wife Acceptance Factor
Ik ben thuis niet degene die het meest gebruik maakt van de televisie, maar dat zijn mijn zoon en vrouw. Die waren een avondje weg terwijl ik thuis bleef om de televisie te installeren.
Bij thuiskomst van mijn vrouw schrok ze van de grootte van het scherm, het was wel bekend dat hij groter was, maar toch werd ze overrompeld. Ik heb haar gevraagd wat ze vond van het beeld, geluid en wat ze er verder nog van vond en ze vind het beeld mooi, maar soms fel, zeer scherp, maar geeft aan hier niet veel waarde aan te hechten. Houden we hem? Ja
Wife Acceptance Factor blijkt positief

Gaming
Omdat ik zelf nog nooit mijn laptop heb aangesloten op een 4k scherm was ik benieuwd hoe Satisfactory, Diablo IV en andere games er uit zouden zien op zo'n groot (formaat en resolutie) scherm.
Hier blinkt het scherm uit in zijn veelzijdigheid. Hij kan fantastisch beeld geven als televisie, maar door zijn refreshrate van 120hz is hij ook zeer geschikt om op te gamen. Door een draadloze muis en toetsenbord te gebruiken, heb ik geweldig op de bank kunnen gamen.
Featureset
Ik heb lang gedacht dat een TV simpel beeld moet weer kunnen geven en geluid af moet kunnen spelen, maar ik ben voor altijd verpest door dit exemplaar. Ingebouwde chromecast, AI-upscaling, voicecontrol (op de afstandsbediening) , snelknoppen voor verschillende streamingsdiensten en vast een hoop features waarvan ik het bestaan nog niet eens af weet!
Ondanks de hoge prijs, is dit een fantastische televisie. Prachtig beeld, diepe zwartwaarden, slimme features en hoge refreshrate. Kortom: aanrader