Pure Moment Zwart Review
1 november 2024, laatste update op 18 september 2025, 210 views
Rapporteer
Product gekocht
Het is een mooi product als het werkt. Je kan per dag een alarm instellen. En de DAB-radio geeft mooi geluid. De mogelijkheid is er om door licht gewekt te worden.
Helaas .... de slechte software zorgt voor een slechte start van de dag.
Ik stel een alarm in om door de DAB-radio gewekt te worden om vervolgens door de buzzer gewekt te worden. Soms hoor ik 1 seconde de radio en dan gaat alsnog de buzzer af. Soms gaat toch de radio aan meestal de buzzer.
Volgens mij is dit product ongetest op de markt gekomen.
De verkoper heeft mijn probleem bevestigd (ook hij heeft getest) en via hem heeft Pure (fabrikant) bevestigd dat het een bekend probleem is. Inmiddels heb ik een incident aan laten maken bij Pure en wacht ik al 3 weken voor een oplossing.
Voor nu 2 sterren anders had ik er 5 gegeven.
Pluspunten
- Veel alarmen in te stellen
- Ziet er mooi uit
- Gewekt worden door licht
Minpunten
- Nazorg Pure Audio
- Bediening
- FM radio ontvangst
Let op de kleur want coffee black is meer koffie bruin dan koffie zwart.
Update 17 november 2024
Op moment van het schrijven van deze review ging af en toe nog de radio aan om mij te wekken. De laatste week gaat alleen nog maar de buzzer af.
Update 2 maart 2025
De fabrikant Pure heeft dit probleem nog steeds niet opgelost.
Update 2 april 2025
De fabrikant Pure heeft dit probleem nog steeds niet opgelost.
Update 18 september 2025
Vandaag dacht ik weer eens aan mijn issue gemeld bij Pure Moment. Dat begon met een teleurstelling want mijn account was verwijderd en mijn meliding dus ook.
Na wat zoeken op de site zag ik dat op 25 augustus 2025 een software update (V37) is uitgegeven. Mijn Pure Moment geupdate en ik kan nu wakker gemaakt worden door de DAB-radio.
De FM-radio ontvangst blijft onder de maat.
Het bedienen van de instellingen blijft ik onnatuurlijk vinden.
Ik pas mijn eindoordeel aan van 2 sterren naar 4 sterren.