€ 310,- bij Coolblue.nl

Huawei Watch GT 5 Pro, 46mm, Titanium (Zwart) Review

1 november 2024, laatste update op 1 november 2024, 211 views Rapporteer
Product geleend 0

De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review. TGeerdinck schreef afgelopen jaar 3 reviews, waarvan 67% gesponsord.

Prima smartwatch voor amateursporter met niet te veel eisen en lange batterijduur.

Pluspunten

• Mooi design
  • Lange batterijduur
  • Voor een amateursporter goed

Minpunten

• NFC

Ik heb deze watch mogen testen voor een aantal weken nu en ben positief verrast. Vooral over de, altijd zo besproken, accuduur. Ik zit na 1 week met enkele activities nog steeds op 50% batterij. Dat is bij menig andere watch niet het geval en kan je het apparaat na 1 of 2 dagen al aan de lader hangen.

Daarentegen moet je niet blindstaren hierop, want met Huawai zit je aan een aantal limitaties vast. Zo kan je niet betalen met NFC, wat je wel veel ziet bij anderen. Het zit er wel in, maar is geblokkeerd in NL. Vind ik wel jammer.

Maar qua watchfaces is er meer dan genoeg keuze, een mooie zakelijker look-and-feel is zo gepiept. Ook een sportoutfitje heb je zo klaarstaan. Smartwatch om en ga lekker een rondje hardlopen. Let wel op dat je het apparaat zijn geluid uitzet, want de 1e keer schrok ik heel erg dat het zo luid tegen mij begon te praten m.b.t. mijn stats. Had ik even niet zien aankomen.

Het is een heerlijk apparaat, ziet er sportief toch stoer uit en zit lekker. Ook is de ingebouwde hartslagmeter prima en voldoet aan wat ik als amateursporter nodig heb.

Heb jij ook een Huawei Watch GT 5 Pro, 46mm, Titanium (Zwart)?