€ 168,99 bij Amazon.nl Marketplace

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) (ZAAJ0388ES) Grijs Review

31 oktober 2024, laatste update op 1 juli 2025, 168 views Rapporteer
Product gekocht 0

De tablet doet precies wat het claimt en werkt prima, naar kunnen van de technische specs. Het laat voor mij vooral aan de kant van peninvoer tegenvallen. Verder werkt het prima voor alledaags gebruik.

Pluspunten

• prijs
  • mooi ontwerp

Minpunten

• iets traag (te verwachten)
  • pen invoer
  • scherm

Qua specs zeker niet het beste, maar voor de prijs doet het eigenlijk precies wat het claimt te doen.
Ik heb de tablet gekocht voor licht gebruik voornamelijk bijwerken van notities en emails, nieuws lezen en af en toe filmpjes youtube /netflix kijken. Ik vind het op het oog ook een mooi apparaat.

Voor deze alledaagse dingen werkt het prima enigzins traag, maar heb je mijn inziens niet veel meer nodig. Ook merk je dat de helderheid op het scherm beter kan. Ik heb vaak last van reflecties in beeld, maar niets is hier brekend.

Het is echter zodra je meer gaat vragen er duidelijk verschil zit in de prestatie van wat de tablet kan bieden. Ik heb bij aankoop er ook een stylus pen bijgekocht (stylus pen 3); deze werkt perfect, koppelt meteen en gaat lang mee op de batterij. Ondanks dat zie je dat de tablet het best moelijk heeft om met tekeningen duidelijk te volgen waar jij met je stylus naar toe gaat.

Ook is het spelen van games, wat is overigens niet veel heb getest, niet aan te raden. Het is simpelweg te traag om ook maar grafisch lichtere games bij te houden.

Al met al, zoek je iets voor wat filmpjes, nieuws lezen en het bijhouden van emails, is dit een prima keuze. Ga je een stap verder, lijkt het mij geen aanrader.

Heb jij ook een Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) (ZAAJ0388ES) Grijs?