€ 188,- bij bol

Philips Airfryer HD9285/96 XXL Connected uit de 5000-serie Review

jmlk
28 oktober 2024, laatste update op 28 oktober 2024, 599 views Product gekocht

Philips Airfryer HD9285/96 XXL Connected uit de 5000-serie

HD9285/96 XXL Connected thuisbezorgd en als "tweaker" voor daadwerkelijk gebruik eerst maar eens geprobeerd de Connected Airfryer te connecten met WiFi. Dit is niet gelukt, apparaat retour.

Pluspunten

• ziet er mooi uit
  • grotendeels vaatwasmachine bestendig

Minpunten

• WiFi verbinden problematisch

3 van 5 sterren (Voldoende)
Oktober 18 de HD9285/96 XXL Connected thuisbezorgd en als "tweaker" voor daadwerkelijk gebruik eerst maar eens geprobeerd de Connected Airfryer te connecten met WiFi. De bijbehorende APP HomeID had ik al op mijn mobiele (iPhone) gezet. Voor het verbinden van de App met de Airfryer dient een procedure gevolgd te worden met stappenplan aangegeven in de App zoals: 'druk deze toets op de airfryer totdat WiFi symbool knippert' etc. Ik neem aan dat de netwerk naam (SSID) en netwerk password wordt gekopieerd vanuit de App c.q. mobiele telefoon. Deze gegevens ook maar eens handmatig ingevoerd. De airfryer stelt daarvoor een access point open ('Philips Setup') waartoe alleen de app toegang heeft. Helaas was steeds het resultaat: 'verbinding mislukt', controleer de naam van je wifi-netwerk en het juiste wachtwoord, zorg ervoor dat je telefoon en het apparaat verbonden zijn met hetzelfde netwerk etc. etc. Ook de Airfryer een factory reset geven, wachtwoord zonder speciale tekens gebruiken gaf steeds "mislukt" als resultaat.
Telefonisch overleg met de Helpdesk (in Suriname) die adviseerde om het apparaat bij een ander familie lid Lan netwerk te verbinden. Dat laatste eveneens zonder succes. Uiteindelijk via WhatsApp contact gezocht met Philips Home Living BNL , maar na twee uur (!) wachten geen response (WhatsApp: "Dank u. We verbinden u door met de eerst beschikbare medewerker. Geef uw naam, email etc). Zoals waarschijnlijk bekend worden deze Airfryers in de markt gezet door Versuni (2023), in China gefabriceerd en service verleend onder verantwoordelijkheid van Vesuni. De Airfryer is retour gegaan.
N.B. de functionele werking (bakken en braden) niet geprobeerd, over het algemeen zijn deze reviews goed. Drie sterren vanwege problematische WiFi implementatie en 'geen antwoord'' van Philips Home living BNL support via Whatapp.

Heb jij ook een Philips Airfryer HD9285/96 XXL Connected uit de 5000-serie?

Ik had hetzelfde probleem tot ik mijn adblocker uitzette.
Hallo jrbuh, dank je wel voor deze goeie tip. Ik had ook pi-hole disabled, zonder success. Retour procedure ging gemakkelijk, Philips (Versuni) leverde retour adres label en inmiddels een andere ontvangen (zelfde type) en in gebruik genomen (met pi-hole actief). Koppelen was nu zo gepiept. Ditmaal met een ander modem: FRITZ!box.