Imou Doorbell 2S Kit Review
27 oktober 2024, laatste update op 27 oktober 2024, 212 views
Rapporteer
Product geleend
Pluspunten
- beweegbare camera
- goed beeld
- lokale opslag van beelden
Ik ben echt heel tevreden over deze deurbel! De deurbel is zowel bedraad alsook volledig draadloos te gebruiken. De installatie was echt zo gedaan. Ideaal vind ik de beweegbare camera. Hierdoor heb je geen wig nodig voor de installatie, maar kun je de camera gewoon naar de deur toe draaien. En dat gebeurd allemaal met de bijgeleverde app, die van goede kwaliteit is. Wat ik ook erg fijn vind van deze deurbel, is dat deze lokale opslag heeft. Zo zit je niet aan een maandelijks abonnement vast! Je stopt gewoon een micro SD kaart in de gong die binnen in je huis is, wel zo veilig. Mocht men je deurbel ontvreemden, dan heb je toegang tot de beelden (in tegenstelling tot een micro SD kaart die in de deurbel zelf zit). De beelden op basis van bewegingsdetectie zijn allemaal via de app terug te kijken. Sowieso vind ik het prettig dat deze deurbel verkocht wordt met een losse gong die je in je huis hoort. Natuurlijk komt het belsignaal ook binnen via je mobiele telefoon en kun je zo kijken wie er voor de deur staat en die persoon te woord staan. Ook handig is het sluimerschema, waardoor jouw deurbel geen geluid laat horen op specifieke tijden.
Ik ben blij dat ik dit product heb mogen testen!