Medion Akoya P7641 Review
26 oktober 2024, laatste update op 26 oktober 2024, 79 views
Rapporteer
Product gekregen
Erg goede laptop. Is na 8 jaar nog steeds heel en functioneert perfect.
Pluspunten
- Kwaliteit
- Hardware
- Ontwerp
Ik heb een Medion Akoya P7641 laptop sinds 2016. In 2016 was dit een erg dure laptop en hij is sinds toen erg zwaar gebruikt. Nu in 2024, 8 jaar later is deze laptop nog steeds goed bruikbaar, vanwege de redelijke goede hardware is hij tot de dag van vandaag nog steeds niet traag. Ook de bouwkwaliteit is erg goed. De batterij is het enige dat na 8 jaar kapot is, maar gelukkig werkt de laptop ook goed met alleen de stekker. Het toetsenbord is erg goede kwaliteit, de letters zijn nog steeds goed zichtbaar zelfs terwijl er veel op gegamed is. Hij is ook erg goed ontworpen aangezien er geen enkel onderhoud aan is gedaan behalve 1 keer het schoonmaken van de ventilator (die nog steeds luid is). Uiteindelijk zal deze laptop het natuurlijk ook wel ooit begeven, en dan zal ik kijken voor een nieuwe Medion die hopelijk ook zo lang mee gaat. Ik maak me wel een beetje zorgen over die nieuwe Medions, aangezien veel reviews zeggen dat het chinese rommel is en niet meer de goede Duitse kwaliteit. Ik zie het vanzelf wel wanneer de huidige het begeeft en ik een nieuwe moet kopen. Ik hoop dat de nieuwe ook zo lang mee gaat.