Motorola VM65X Connect Review
Ik zou deze nooit meer kopen.
Pluspunten
- Bluetooth bereik verrassend groot
Minpunten
- Standaard mobiele unit snel lam
- Vaak verbindingsproblemen
- Kwaliteit camera standaard twijfelachtig
- Temperatuurmeting onbetrouwbaar
- Duur
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Vorig jaar deze babyfoon gekocht met de gedachte: hij is wat duur maar Motorola is een gerenommeerd merk dus ik betaal liever iets meer voor kwaliteit. Ik kan zeggen dat we bedrogen uitgekomen zijn.
Camera wilde toen al niet verbinden via de wifi. Schouders opgehaald en gewoon via de bluetooth verbonden. Bereik bluetooth bijzonder goed. 20 meter verderop door een betonnen verdiepingsvloer nog steeds goed te ontvangen.
We zijn nu een jaar verder en we moeten de boel nu resetten na ieder slaapje anders verbind de camera niet meer. Het resetten doet ie ook niet helemaal lekker. Meerdere keren proberen om het voor elkaar te krijgen. Camera is niet meer bruikbaar en we hebben een andere gekocht.
Ringetje achterop de mobiele unit was na enkele weken al lam waardoor de unit niet meer overeind kon staan. We zetten het ringetje nu maar vertikaal maar hij valt nu toch irritant vaak om.
Camera standaard om aan het bedje te bevestigen is nogal instabiel. De stekker voor de camera is vervelend gepositioneerd en krijg je er moeilijk uit.
Temperatuurmetingen ongeveer 10 graden Celsius hoger dan de werkelijke temperatuur in de kamer. Geen idee waarom dit niet werkt.
Kortom: bij de ontwikkelings afdeling van Motorola moeten een aantal mensen ongelooflijk op hun lazer krijgen. Koop dit niet!