€ 569,12 bij MediaMarkt Marketplace

Samsung Galaxy S23, 256GB opslag Groen Review

19 oktober 2024, laatste update op 19 oktober 2024, 265 views Rapporteer

Een prima telefoon die nog in de broekzak past. Hij is snel en de camera's zijn goed.
De batterij is niet meer dan acceptabel, bij normaal gebruik heb ik aan het eind van de dag 20% over, zeker dus niet genoeg voor een tweede dag.

Pluspunten

• Compact, past goed in de broekzak
  • Snel
  • Goede camera's

Minpunten

• Prijs
  • 60 GB aan bloatware
  • Batterij is niet meer dan acceptabel

Ik heb deze telefoon gekozen omdat het een van de weinige Android telefoons is die niet groter is dan 15 cm. Van de telefoons in deze categorie kwam de Samsung S23 er voor mij als beste uit, waardoor ik deze telefoon heb gekocht. Hij kost meer dan ik normaal aan een telefoon uit zou willen geven, maar omdat het een van de weinige telefoons is die voor mijn kleine handen niet te groot is, is de keuze op deze gevallen.

Ik heb de telefoon nu vier maand in gebruik.
De camera's zijn beter dan ik van telefoon camera's had verwacht, vooral foto's bij weinig licht zijn van verrassend goede kwaliteit.

De batterij is niet geweldig, op zijn best is hij acceptabel te noemen. Ik laad de batterij niet verder dan 80% op, zodat de batterij minder slijt. Bij normaal gebruik heb ik aan het einde van de dag nog 20% over. Zelfs als je de batterij volledig oplaad is dat niet genoeg voor een tweede dag.

Heb jij ook een Samsung Galaxy S23, 256GB opslag Groen?