Gigabyte M28U Zwart Review

13 oktober 2024, laatste update op 13 oktober 2024, 59 views Rapporteer
Product gekocht 0

De 28-inch 4K 144Hz monitor is ideaal voor gaming en kantoorwerk. Goede kleuren, maar in HDR is de local dimming wat traag. In SDR zijn de kleuren goed, al lijken zwarttinten wat grijs vergeleken met een VA-monitor. De 144Hz zorgt voor soepel gamen, en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Handige KVM-functie en USB-hub, met een strak en simpel ontwerp zonder RGB-verlichting. Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

• goede kwalitiet
  • prijs is uitstekent
  • mooi beeld
  • vloeiende animatie
  • IPS dus acurate kleuren
  • perfecte formaat voor gaming/bureawerk
  • komt met kabels
  • ingebouwde USB hub en KVM zijn zeer nuttig

Minpunten

• HDR is niet ideaal
  • zwart is lijkt iets grijzer vergeleken met mijn oude VA monitor

Dit is een uitstekende 4K 144Hz-monitor met een ideale 28-inch grootte voor gaming en bureautaken. De kleuren zijn goed en hij kan redelijk fel worden in HDR-modus, maar de reactietijd van de backlight local dimming is iets te traag voor een optimale HDR-ervaring. Ik gebruik hem in SDR-modus en de kleuren zijn goed, maar zwart lijkt iets meer grijs in vergelijking met mijn oude VA-monitor. De 144Hz is geweldig voor gaming en 4K geeft uitstekende helderheid aan je games. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. De KVM-functie is zeer handig als je je laptop wilt verbinden met het toetsenbord en de muis van je PC; de USB-hub is ook erg handig. Er is geen onnodige RGB-verlichting, en het ontwerp is zowel voor als achter heel sober. Ik ben erg tevreden met deze monitor.

Heb jij ook een Gigabyte M28U Zwart?