Sony HT-AX7 Review
4 oktober 2024, laatste update op 4 oktober 2024, 130 views
Rapporteer
Product geleend
Kwalitatief goed product, mooi design en duurzaam verpakt. Ik vind de prijs enkel wel aan de hoge kant. Daarnaast is de behuizing van stof, waardoor deze snel vies kan worden, je hebt de speakers immers vaak vast, omdat het een draagbare set is.
Minpunten
- Prijs
- Kwetsbare behuizing
Ik mocht dit product een aantal weken testen en ben zeker positief! Er is goed nagedacht over de verpakking, het product zat in een mooi vormgegeven duurzame kartonnen verpakking. Binnen no-time was de speaker geïnstalleerd en konden we televisie kijken met een extra mooie geluidservaring. Ik vind het heel fijn dat deze speaker gemakkelijk mee nemen is, en dat er geen snoeren aan te pas komen. Ideaal dus als je een keertje een weekendje weg bent. Omdat je de speakers vaak vast hebt, zo het alleen wel beter zijn als de behuizing niet van stof zou zijn. Vooral met kleine kinderen is het oppassen geblazen, voor je het weet zitten er vlekken op. Daarnaast vind ik de prijs wel aan de hoge kant.