Uitstekend beeld, mooie smart functies, extreem slecht geluid.
Teleurstellend doordat alle leuke (smart) functies pas goed uit de verf komen met goede speakers.
Pluspunten
Stevig, goed afgewerkt
Superstrak beeld
Prima smart functies
Minpunten
Geluids kwaliteit is beroerd
Geen uitgang voor speakers
Bluetooth kan maar met 1 device verbinden
Gaat niet in standby bij geen signaal PC
Geen webcam
Geen bedieningsknoppen op scherm
Matige kwaliteit afstandbediening
3 van 5 sterren (Voldoende)
Dit is een hele vreemde mix van topkwaliteit beeld, absurd slecht geluid en slecht doordachte functionaliteit.
Werkt uitstekend als monitor, maar daar is de prijs te hoog voor.
Niet bruikbaar als TV door het uitermate slecht geluid en de matige afstandbediening.
Onduidelijke menustructuur / instellingen. Een goede gebruiksaanwijzing ontbreekt.
Zeer uitgebreide smart functies die echter maar beperkt zinvol zijn doordat het geluid zo slecht is. Wil je bijvoorbeeld films kijken of muziek luisteren dan ben je eigenlijk wel gedwongen om een bluetooth luidspreker te koppelen. Maar dan is de bluetooth al bezet en kan je dus niet streamen vanaf je smartphone.
Erg jammer dat de ingebouwde speakers veel slechter klinken dan die van een budget laptop. Een PC speaker setje van een paar tientjes klinkt al 1000x beter. Maar die kan je niet aansluiten omdat er geen 3.5 mm aansluiting op zit. Een optische aansluiting voor een goede soundbar zit er helaas ook niet op.
Ik heb hem vandaag terug gestuurd nadat ik een soundbar had gekocht met bluetooth. Reden: iedere keer als je de monitor inschakelt vraag ie of je weer met het bluetooth device wil verbinden. Dat is dus super onhandig.
Zelf heb ik ook een monitor (met camera, microfoon en speakers) die behoorlijk beroerde audio heeft, maar deze heeft een 3,5mm audio out, en daarmee is het een goede monitor!
Een monitor met smart functies (bv Netflix) moet echt goede audio hebben, en zo niet, dan moet er een mogelijkheid bestaan voor externe speakers. Zo niet, dan voldoet het product niet.
Dit lijkt me een goede waarschuwing voor eventuele kopers!