Jabra Evolve2 85 USB-C UC Stereo (Zwart) Review
26 september 2024, laatste update op 26 september 2024, 342 views
Rapporteer
Product gekocht
De Jabra Evolve2 85 USB-C heeft fijne ANC en een directionele microfoon, waardoor omgevingsgeluid tijdens Teams-gesprekken nauwelijks hoorbaar is. Het laadstation maakt opladen eenvoudig, en de batterijduur is voldoende, zelfs bij lange vergaderingen. Klein nadeel: voor twee verbindingen tegelijk is de USB-C dongle nodig, maar die laat ik altijd in mijn laptop zitten.
Pluspunten
- Directionele microfoon (stokje)
- Oplaadstation mogelijkheid
- ANC prima
- Perfect voor lawaaierige omgeving
Minpunten
- Verbinding 2 apparaten vereist usb c dongle
Vorig jaar heb ik de Jabra Evolve2 85 USB-C gekocht omdat ik een koptelefoon zocht met uitstekende Active Noise Cancelling (ANC) en een directionele microfoon, zodat omgevingsgeluid minimaal zou doorkomen tijdens mijn Teams-gesprekken. Aangezien het een warme zomer was en mijn mobiele airco veel lawaai maakte, wilde ik mijn gesprekspartners daar niet mee lastigvallen. Deze koptelefoon heeft dat probleem fantastisch opgelost. Niemand hoort dat ik de airco aan heb staan en ik hoor het ook amper.
Het bijbehorende laadstation is echt ideaal. Het scheelt me de moeite van steeds handmatig in- en uitpluggen om op te laden, en ik ben erg blij dat ik het erbij heb genomen. De batterijduur is top en zelfs tijdens lange vergaderingen blijft de geluidskwaliteit feilloos. De koptelefoon zit daarnaast ook heel comfortabel, zelfs na uren gebruik, en de geluidsisolatie zorgt ervoor dat ik volledig gefocust kan blijven, zelfs in een drukke omgeving.
Een kleine kanttekening is dat, als je meerdere apparaten tegelijk wilt verbinden, je de USB-C dongle moet gebruiken. Gelukkig is die zo klein dat ik hem gewoon altijd in mijn laptop laat zitten, dus dat is eigenlijk geen groot probleem.
Oh, en een tip bij het gebruik van ANC: zorg dat je niet gaat schreeuwen omdat je je eigen stem nauwelijks hoort, haha.
Ik heb het al aan meerdere collega's aangeraden en die hebben hem ook