€ 196,20 bij CAPS

MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI Review

23 september 2024, laatste update op 23 september 2024, 96 views Rapporteer
Product gekocht 0

Dit is een goede moedebord. Ik kom van een MSI Z97S SLI Krait Edition met i5 4690k dus alles is wel een goede upgrade voor mij. Kwaliteit en functionaliteit is echt zoveel verbeterd met mijn oude moedebord. Ook werkt hij goed met mijn i5 14600k.

Echter moet deze moederbord wel eerst een bios update krijgen voordat hij compatibel is met deze i5, ik heb hiervoor filmpjes online moeten zoeken omdat ik hier geen fysieke handleiding bij had. Gelukkig was een updaten hiervan binnen 5 min gedaan.

Arctic Liquid Freezer 3 radiateur fan komt tegen de heatsink boven de cpu, er zit echt 1 mm speling tussen en mijn fan is nu bevestigd met 2 minder schroefjes omdat het anders niet zou passen. Dus let op! Kan aan mijn case liggen maarja, krapjes. (Phanteks enthoo pro van 10 jaar terug)

Pluspunten

• Veel USB poorten
  • Makkelijk BIOS Flashback
  • Wifi
  • Bluetooth
  • Geen LED
  • Stevig

Minpunten

• Heatsink komt tegen AIO Cooler
  • Geen fysiek handleiding BIOS Flashback
  • Intel 14th update nodig voor gebruik

Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/i-fBK4hdM0HwgGo-ZTuA8_iug7s=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/2166868/1SSJr1nehD7cK7RYY1Yyg04z7scWvDP5d0gw5GnGMXNNxf5L4G.jpeg?f=620xauto

YouTube: How To Use USB BIOS Flashback MSI Z790 Gaming Plus WiFi

Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/BQFwV4EaRVmq3NvoXAbjZwH2Z2E=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/2166868/1SSJr1cAw6hYRNqDbO8yKZEXF7L37Efmi6h5JLE7LNCZk8w7X6.jpeg?f=620xauto
Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/vcaggxQg6n6Um2_lK1o8Ub7ADPs=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/2166868/1SSJr15JKdZ694w8n7MJQXVJJy9JdsayzdDCCyYwl2ng31Za7V.jpeg?f=620xauto

Heb jij ook een MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI?