Steelseries Arctis Nova Pro Wireless - Zwart Review
23 september 2024, laatste update op 23 september 2024, 1.017 views
Rapporteer
Product gekocht
Eigenlijk, teleurgesteld in het product.
- Noice cancellation kan veel beter (zeker als je geen muziek op heb .b.v. in meetings)
- Na instellingen wijzigen deed het geluid niet zoals het hoorde, geluid werd vervormd, moest stroom van het kastje afhalen en weer er opzetten voordat het weer werkte
- switchen noice cancellation bugged waardoor het geluid kraakt en niet meer luisterbaar is (net weer gebeurd)
- Sonar in de GG app (optioneel) werkt heel a relaxt want het past geluiden aan
Pluspunten
- 2 usb-c inputs
- 2 batterijen
Minpunten
- Hoofdband is glad en glijd makkelijk van mijn hoofd
- Noice cancellation is niet heel goed
- Mijn oren voelen in de kussens een bobbeltje
- Soms ruis/stem vervorming na wijzigen instellingen
2 van 5 sterren (Slecht)
Toen ik voor het eerst geluid aan zetten, miste ik meteen de bass, beetje blikkerig, in de GG software aangepast en toen klonk het wel beter.
De hoofdband is glad, zit geen structuur op om te voorkomen dat het glijd, dus bij mij glijd het best makkelijk van mijn hoofd,
In de oor kussens zitten sensoren die tegen mijn oorschelp drukt, wat niet heel fijn is.
Ik kom van de JBL Quantum ONE voor gaming en de Sony WH-1000XM4 voor werk die beide noice-cancellation hebben.
Sony doet het beste met noice cancellation, ook als je in meetings zit.
Maar de nova pro, hoe harder het geluid, hoe minder je in je omgeving hoort, maar dat lijkt weinig noice cancellation te zijn, als ik games speel, dan wil ik luisteren naar voetstappen, dus als het in het spel rustig is qua geluid dan overheerst mijn echt omgeving meer waardoor je weer minder goed de voetstappen hoort (als bv de wasmachine aanstaat).
Terwijl ik de review aan het schrijven bent noice cancellation mode aan/uit gezet voor het verschil en weer gebeurt het dat de geluid en stemmen zodanig vervormen dat ik niks meer kan verstaan, weer het kastje moeten ontkoppelen om het probleem te verhelpen.
Op de doos staat een 10/10 MASTERPEICE, nou niet in noice cancellation in ieder geval. (in wat wel weet ik ook niet)
Sonar in de GG app geprobeerd, deze kan er voor zorgen dat geluiden harder of zachter in je headset aankomen, dus bv dat voetstappen duidelijker worden, maar soms ook stemmen verlagen en dan hoor ik niet wat andere zeggen (calls wat er gebeurt b.v.), dus, deze staat weer uit.
Zou ik het de headset aanraden? Denk het niet.