ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS024W Review

DK045 Newbie
21 september 2024, laatste update op 21 september 2024, 326 views Product gekocht

ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS024W

Ik ben zeer tevreden over dit product. Momenteel 1.5 week in gebruik, maar elke dag verbluft deze laptop me weer met zijn prestaties. Echt een aanrader. Het compacte formaat maakt het een van de voor mij best aangeschafte laptop ooit en geloof me dat zijn er veel geweest.

Hieronder mijn specificaties:

Merk ASUS

Type ROG Zephyrus G14

Geheugen 32 GB

Drive 1TB SSD

Overige specs NVIDA GeForce RTX 4070

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Blijft koel tijdens top prestaties
  • Ideaal voor gamen en videobewerking
  • Compact formaat
  • Zeer fijn toetsenbord
  • Verbluffende game prestaties

Minpunten

• Op hoge prestaties FAN geluid relatief hard niet storend (nodig bij deze prestaties)

Toetsenbord: Zeer fijne toets aanslag, heldere verlichting in alle kleuren mogelijk, overzichtelijk

Beeldscherm: Zeer hoge kwaliteit, Glans bepaald de details en scherpte

Ledstrip bovenkant scherm: Apart, lijkt fragiel, verder leuke toevoeging

Aansluiting: Ben blij dat er nog 2 normale USB poorten op zitten (aardig wat usb stuks met deze aansluiting) Verder een MicroSD slot, Aparte stroom adapter aansluiting, 2x USB-C, mp3 jack, HDMI, mogelijkheid om ook via USB c op te laden (ivm docking)

Gewicht: 1.5 kg Uitstekend

Formaat: Ideaal voor alle omstandigheden

Accu: lange levensduur op normaal gebruik gemiddeld 9 a 10 uur bij gaming zakt dit naar 2 tot zelf minder.

Muis: zeer fijn touchpad

Koeling: ASUS heeft dit goed voor elkaar met hun nieuwe koel technologie. Zelden gezien dat een laptop op uiterste prestaties toch zo koel blijft.

Heb jij ook een ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS024W?