€ 209,- bij Informatique

Gigabyte M27Q Zwart Review

15 september 2024, laatste update op 15 september 2024, 38 views Rapporteer
Product gekocht 0

Het product bevalt me wel kwa gebruik. Hij kwam netjes op tijd en heel aan in een goed verpakte doos. Alle kabels die ik nodig hat zater erbij en zelfs wat kabels die ik niet nodig had.Het beeld is erg scherp en de kleuren zijn vel. Het enige waar ik tegenaanliep was dat het scherm zei dat hij geen signaal had toen de stekker erin zat. Dat was mysterious na een uur verholpen. Ben helemaal klaar om te gaan gamen en Elden Ring te spelen! Verder dus een goed product zonder echte klachten. En dat al helemaal voor die prijs.

Pluspunten

• Stevig
  • Scherp beeld
  • Goedkoop

Minpunten

• Lomp
  • onduidelijk

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Gigabyte M27Q Zwart?