House of Marley Redemption ANC 2 (Zwart) Review
13 september 2024, laatste update op 13 september 2024, 766 views
Rapporteer
Product gekocht
Uiterlijk, opties, bediening en meest belangrijk de muziekbeleving naar behoren.
Twijfels bij batterijduur, support niet naar behoren. ANC te bedienen met oortjes zelf, niet via de app.
Pluspunten
- Uitelijk
- Bediening
- Koppeling
- Geluid, erg goed.
- Draag comfort
Minpunten
- Batterij instabiel
- Trage app
- Support
Prima oortjes, verassend goede muziek kwaliteit! Heb ook beats studio buds, de muziek kwaliteit van deze ANC2 is beter. Draag comfort is prima door verschillende maten toe te passen oorkapjes. Koppelt direct na openen case aan je device. En zijn zonder de case uit en aan te zetten. Daarnaast zijn ook muziek play/pauze opties en custom opties te regelen via de buds zelf. Ten opzichte van andere buds een mooi onderscheidend uiterlijk. Equalizer via de app aanwezig, werkt alleen als ANC is uitgeschakeld.
De app is ietwat traag, maar niet super storend. Zelf heb ik twijfels bij de batterij duur. Mijn rechter bud valt na +/-1 uur uit. Links blijft gewoon werken echter valt ANC dan weg en muziek beleving minder. Hierover support aangevraagd, maar krijg geen antwoord. Aangezien de buds gekoppeld zijn aan elkaar is een losse bij bestellen geen optie.
In tegenstelling tot de reactie hiervoor, de ANC werkt wel, maar te bedienen via de oortjes zelf niet via de app. Inderdaad door Firmware uitgeschakeld.
Verder las ik bij aankopen van dit product reviews over een ruis bij verbinden, dit ervaar ik niet als storend. Niet te horen tijdens het luisteren van muziek. De ruis kan verergeren doordat je niet de juiste oorkapjes gebruikt of hij niet juist afsluit.
Al met al prima buds, hopelijk kan ik mijn rechter bud of beide buds vervangen aangezien wel 2 jaar garantie op het product zit. Zou de comfort beleving beter maken.