AC Ryan PlayOn! DVR TV Review
7 januari 2011, laatste update op 7 januari 2011, 551 views
Rapporteer
Ik heb dit apparaat ruim een jaar in mijn bezit. Positief is dat er veel mee kan en het afspelen van media gewoon goed gaat maar:
- digitale TV: klein antennetje waarmee ik in ieder geval geen ontvangst heb (ontvangst hangt sowieso af van waar je woont);
- wireless verbinding: te weinig capaciteit om video te transporteren (eigenlijk heb je gewoon een harde schijf nodig in dit apparaat);
- de afstandsbediening werkt niet fijn. Knoppen doen vaak andere dingen dan bedoeld;
- functionaliteiten zitten verstopt in de afstandsbediening waardoor je de handleiding er elke keer weer bij moet pakken om te kijken hoe iets ook al weer moest;
Pluspunten
- potentieel veel functionaliteit
- robuust apparaat
- goede aansluitmogelijkheden
- uitgebreid pakket geleverd
Minpunten
- harde schijf is noodzakelijk
- niet alles werkt goed (afhankelijk locatie waar je bent)
- afstandsbediening niet goed
- internetradio is gekoppeld aan shoutcast, zelf iets configureren gaat niet (ik ben er in ieder geval nog niet achter hoe dit zou moeten);