Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke feedback! We zijn blij dat je de communicatie met onze klantenservice, de bouwkwaliteit van de "Prince" en de geluidskwaliteit positief hebt ervaren. Jammer om te horen dat je ons concept als greenwashing beschouwt; dit is namelijk absoluut niet het geval. Wij proberen juist dit fenomeen tegen te gaan met onze organisatie! We ontwerpen onze producten om zo lang mogelijk mee te gaan, zoals je aangeeft, omdat we anders nooit 'free repairs forever' zouden kunnen garanderen.
Wat betreft de ANC-prestaties vinden we het jammer dat deze niet aan je verwachtingen voldeden. De geluidspieken die je hebt ervaren zijn echter niet normaal, wat erop kan wijzen dat er mogelijk iets defect was aan de klankkast. Onze excuses hiervoor.
Het is ook zeker niet de bedoeling dat de koptelefoon door kleine bewegingen afvalt of verschuift, vooral niet met onze speciaal ontworpen ovale oorschelpen. Zou het kunnen dat de hoofdband misschien niet strak genoeg stond?
Verder begrijpen we dat de bedieningsknoppen wat gewenning kunnen vereisen in vergelijking met andere koptelefoons. Het is ook begrijpelijk dat het jammer is dat de etui niet standaard bij de koptelefoon is inbegrepen.
Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback. We hopen dat je ons in de toekomst een tweede kans wilt geven.
Repeat Audio