na 7 dagen komen er belletjes onder de coating, en Dell geeft geen garantie hoewel ik het scherm zelfs nog niet heb aangeraakt
Pluspunten
mooi beeld
Minpunten
direct stuk
Dell service en garantie
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Na 7 dagen komen er belletjes in het beeld van de monitor, wat het onbruikbaar maakt. Hoewel ik het scherm nog niet eens heb schoongemaakt, zei men bij support toch dat dit ligt aan verkeerd product gebruiken bij schoonmaken en valt dus buiten garantie? Dit is niet de support die ik had verwacht van Dell. Ik heb de monitor amper aangeraakt of gebruikt. Goede raad, koop het niet, er zijn nog andere merken die QD Oled's maken met veel betere garantie en support. Garantie bij dell is dus geen garantie.
Nee hoor, de voorste film is uiteindelijk geheel los gekomen. Dell heeft nog een vervangend scherm gestuurd, die had dit probleem al na 3 dagen...Na vele (en lange) telefoontjes met Dell, en op eer moeten "bewijzen" dat ik nooit bijtende producten heb gebruikt (wat ook zo is, enkel afgeveegd met bijgeleverd doekje), hebben ze mn geld teruggegeven. Wel service moet ik zeggen, al heb heeft het veel tijd en moeite gekost.
Ik heb mijn eerste alienware ook teruggestuurd... Ben daarna voor de msi 175hz oled gegaan. Had in het begin ook bubbels op de msi, maar die veegde wel weg met alcoholdoekjes.