€ 697,- bij Audiomixonline.nl

LG QNED87 (2024) 55" Zwart Review

10 september 2024, laatste update op 10 september 2024, 274 views Rapporteer
Product geleend 0

Ik heb de LG 55QNED87T via Review.nl mogen testen.
Deze TV heeft een mooi strak design, de meegeleverde standaard biedt stevige ondersteuning.
De kleurweergave is prima en zwart is ook echt zwart. Persoonlijk vind ik de beeldkwaliteit toch een beetje tegenvallen, had het scherper verwacht bij zo'n modern high-end toestel.
Soms is het beeld een beetje korrelig en dat vind ik erg storend bij snelle bewegingen in actiefilms.
Het geluid vind ik niet geweldig maar eerlijk gezegd verwacht ik dat ook niet van een TV, een soundbar biedt uitkomst.
De afstandsbediening is handig in gebruik, makkelijk te bedienen, heb je geen handleiding voor nodig.
De smart TV-functionaliteiten zijn uitgebreid en werken soepel. Populaire apps zijn gemakkelijk toegankelijk en de spraakbesturing maakt het gebruik nog eenvoudiger.

Pluspunten

• Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

• Beeld
  • Geluid

3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik heb de LG 55QNED87T via Review.nl mogen testen.

Heb jij ook een LG QNED87 (2024) 55" Zwart?

Ook nog iets met de beeldinstelling gedaan? Er staan altijd features aan die je niet zou willen.