Imou RV1 Pro Max Review
10 september 2024, laatste update op 10 september 2024, 317 views
Rapporteer
Product geleend
Goede robot stofzuiger, werkt goed met een hond in huis. Hij is de prijs zeker waard!
Pluspunten
- Snel geïnstalleerd
- Goede plattegrond functies
Minpunten
- Ontwijkt niet automatisch gebieden waar hij vast is komen te zitten
Ik heb deze robot stofzuiger een aantal weken mogen testen. Ik was een beetje sceptisch omdat ik al een goedkope robot stofzuiger had, maar deze gebruikt geen route/kaart en sloeg daardoor heel veel stukken over. Daardoor moest ik alsnog elke keer zelf stofzuigen omdat met er met een hond in huis overal veel haar ligt. Deze stofzuiger heeft mij echter positief verrast.
Installatie is in 2 minuten gebeurd, stekker in het stopcontact, even een app downloaden op je telefoon, QR code scannen op de stofzuiger en de installatie is al gereed. Stofzuiger is gemonteerd, je moet alleen het water-reservoir vullen en de dweil bevestigen.
Als je hem aanzet gaat hij zelf de kamer analyseren en een route bepalen. Door de plattegrond die hij maakt van de kamer worden er geen plekken vergeten. Je kan ook instellen dat hij op bepaalde plekken niet mag komen. Ik heb bijvoorbeeld stoelen met poten die horizontaal over de vloer lopen en dit in combinatie met een tafel met 6 poten maakte dat hij daar regelmatig vast kwam te zitten. Daardoor heb ik een blokkade voor dat gebied ingesteld, dat is het enige wat ik nog even zelf moet stofzuigen. Verder werkt hij zelfs met een veel verharende hond Zeer goed. Erg tevreden over dit product en ik raad hem zeker aan!