Sitecom USB-C to USB-C Hub 4 Port - CN-385 Review

keuringsdienst
7 september 2024, laatste update op 12 februari 2025, 532 views Product gekocht

Sitecom USB-C to USB-C Hub 4 Port - CN-385

Voor een weggeefprijs van 5 euro te koop bij Action. Hij staat hier in de PW voor 24 euro.
Werkt prima. Korte kabel van 15 cm. en de laadstroom is beperkt tot 7,5 Watt.

Pluspunten

• Bij Action te koop voor 5 euro
  • Werkt perfect
  • Super compact en lichtgewicht
  • Witte indicatie led (niet storend)
  • Stabiele werking geen speed drops
  • Blijft koel

Minpunten

• Korte kabel van 15 cm.
  • Laadstroom beperkt tot 7,5 Watt
  • Max speed 500 MB/s (5 gb/s)
  • Geen USB A alleen C

In the Box.

Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/3lUzwXGJx1YnmnOFzS_c4PKS0Y8=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/VZ6NyrXQQLTiGGtfhxGb7kS8.png?f=user_large

Naked.

Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/HzkUCO-EyQbfveANXgiZqv-nn7w=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/zhQjntvjM4A9m4DWTISfruQH.png?f=user_large

De werking van het apparaat is uitstekend en verloopt stabiel, zonder merkbare speed drops of onderbrekingen. Zelfs bij intensief en continu gebruik blijft het apparaat koel, wat een goede indicatie is van een efficiënt ontwerp en een betrouwbare koeling. Hoewel ik op dit moment het stroomverbruik niet exact kan meten, verwacht ik dat het energieverbruik laag is, gezien de efficiënte prestaties en het ontbreken van oververhitting. Dit maakt het apparaat niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook energiezuinig.

Ik gebruik het apparaat momenteel als een tussenliggende USB 3.0-hub. Hierna sluit ik een uitgebreidere hub aan, die meer functies biedt, zoals RJ45 (voor een bekabelde netwerkverbinding) en HDMI (voor beeldoverdracht). Hoewel deze opzet niet de meest ideale configuratie is, lijkt het in de praktijk goed te werken zonder noemenswaardige problemen. Het apparaat lijkt compatibel en stabiel, zelfs in combinatie met veel andere hardware.

Op dit moment zijn er geen verdere bijzonderheden of problemen te melden. Het apparaat doet precies wat het moet doen, en ik heb geen klachten over de prestaties of functionaliteit. Mocht er in de toekomst een update of aanpassing nodig zijn, bijvoorbeeld voor verbeterde compatibiliteit of nieuwe functies, dan zal ik dat uiteraard delen. Voor nu is het een betrouwbare en efficiënte aanvulling op mijn setup.

Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/fdo6AMpsAPIHDqOtpKQc8FhPrFE=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/cnogb5veQNnLIksro0DNtRuw.png?f=user_large

Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/NW3CUkmFLTlAt-tDag0tP9QJIwc=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/4RFt1IFWfskwpvGCi7d1qsTB.png?f=user_large

Homepage bij Sitecom vn dit product. (momenteel geen info of downloads)

.........................................................................................................

Het deel hieronder gaat over het tijdelijke aanbod bij Action voor de 4 verschillende types.

Action verkoopt momenteel 4 soorten Sitecom mini USB 3 Hubs.
Ze kosten allemaal maar 5 euro per stuk. Dat is echt spot voordelig.

Directe link:

De meest waardevolle is de Hub met USB C in de 10 gb/s variant.
Die haalt snelheden van 1000 MB/s. Deze uit de review maar 500 MB/s

Andere varianten hebben b.v. verloop aansluitingen en o.a. ook USB A.

Afbeelding van de versie met 10 gb/s.

Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/KZOdeoigptFbo__zh34IHuN1X4M=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/k8gMFyL3PBO2GUJnVz0eyPuW.png?f=user_large

Heb jij ook een Sitecom USB-C to USB-C Hub 4 Port - CN-385?