LG OLED evo G4 65" (G45LW, geen voet) Zwart Review

Boykegood Newbie
4 september 2024, laatste update op 4 september 2024, 110 views Rapporteer Product geleend

LG OLED evo G4 65" (G45LW, geen voet) Zwart

Mijn ervaring met de LG OLED G4 65-inch is goed van begin tot eind. Al bij het uitpakken van de tv merk je het de strakke afwerking van het scherm.
Wat betreft prestaties is dit toestel absoluut topklasse. De OLED-technologie levert heeft zwarttinten en scherpe contrasten. Soms lijken de kleuren pijn te doen in de ogen. Sommige beelden lijken daardoor wel plaatjes in de buitenwereld.
Uiteindelijk zijn er verschillende mogelijkheden om het inputsignaal als standaard aan te passen, dit zou ik wel adviseren, omdat het standaard op het homescherm staat. Het homescherm is wat onduidelijk vormgegeven.
De stembediening zorgt ervoor dat de tv soms begint te praten, omdat de televisie dan zichzelf hoort. Dit is niet optimaal. Het is ook mogelijk om feller beeld in te stellen dan de standaard. Hierbij wordt gebruik gemaakt van AI en kan je kiezen tussen meerdere 6-tal foto's. Al met al een top televisie.

Pluspunten

• Hoge beeldkwaliteit
  • Vele functionaliteiten
  • Ingebouwde Chromecast
  • Breed scala aan apps
  • Felle kleuren

Minpunten

• Prijs
  • Stembediening

De stembediening zorgt ervoor dat de tv soms begint te praten, omdat de televisie dan zichzelf hoort. Dit is niet echt optimaal. Het is ook mogelijk om feller beeld in te stellen dan de standaard. Hierbij wordt gebruik gemaakt van AI en kan je kiezen tussen meerdere 6-tal foto's.

Heb jij ook een LG OLED evo G4 65" (G45LW, geen voet) Zwart?