Ik heb deze monitor overgenomen van een collega omdat hij overstapte naar een andere monitor. Het voordeel hiervan was dat ik al 100% zeker wist dat het scherm geen dode pixels had.
De grootte van het (zichtbare) scherm valt direct op, wat opzich logisch is voor een 24" scherm. Ondanks dat het in het begin allemaal erg groot is (positief) raak je er helaas heel snel aangewend.
In eerste instantie heb ik het scherm aangesloten via een VGA kabel op een laptop. Helaas bleek dat je een soort 'shadow/ghosting' effect kreeg wat mogelijk door de kabel komt. Je zag zegmaar een soort 'schaduw' van de vensters wat erg hinderlijk is. Nadat ik de monitor op mn eigenlijke PC heb aangesloten via een DVI kabel was het probleem totaal verdwenen.
Met de andere inputs heb ik (nog) geen ervaring.
Het is jammer, maar niet onoverkomelijk, dat contrast settings afwezig zijn en omdat ik vaak in relatief weinig verlichte kamer zit is het scherm relatief fel.
De OSD is soms enigszins lastig te gebruiken, maar voldoet aan de verwachtingen.
De kleuren zijn erg mooi en vol van kleur, maar persoonlijk vind ik het scherm niet geschikt om films op te kijken. In vergelijking met een goede CRT monitor of een projector 'lekt' het scherm bij...