€ 279,- bij Amazon.nl Marketplace

LG DS70TY Review

2 september 2024, laatste update op 2 september 2024, 109 views Rapporteer
Product geleend 0

Doordat de prijs / kwaliteit in balans is, ben ik zeer te spreken over deze soundbar. Ik zocht een soundbar met woofer die vooral qua geluid, levert. En dat doet het zeker.

Het geluid zelf is erg goed. Een mooi vol en rond geluid wat je via de app helemaal naar je eigen smaak kan inrichting. De subwoofer heeft wel iets meer aandacht nodig met het inrichten, maar uiteindelijk kom je er wel.

Pluspunten

• Degelijke bouw
  • aansluitmogelijkheden
  • Geen extra afstandsbediening nodig

Minpunten

• Geen wifi
  • Center speaker is zichtbaar

De aansluiting ging soepel met behulp van de HDMI ARC aansluiting. Dit zorgt ervoor dat wanneer de TV aan gaat, de soundbar ook direct aangaat. En de volumeregeling via de TV gaat. Dus een extra afstandsbediening heb je niet nodig. Die krijg je overigens wel bij.
Verder ziet de soundbar en woofer er uit wat je mag verwachten. Het enige wat ik een aparte ontwerpkeuze vind is dat de center speaker redelijk zichtbaar is op de soundbar aan de bovenkant. Ik had liever gezien dat de soundbar een volledig zwart/grijs rechthoekige blok is zonder de uitsparing.
Dit is overigens niet hinderlijk tijdens het kijken naar de TV.

In de doos zit ook direct montage materiaal om de sounbar aan de muur te bevestigen. Dit zijn stevige beugels.

In combinatie met een LG TV, maakt deze soundbar het plaatje wel af.

Heb jij ook een LG DS70TY?