€ 829,- bij bol Plaza

LG DS95TR Review

2 september 2024, laatste update op 2 september 2024, 212 views Rapporteer
Testpanel 0

We mochten deze soundbar testen via review.nl, blij verrast.
Verrast door de uitvoering, mooi strak, valt eigenlijk weg tegen het blad waarop het staat. Maar dat vinden wij mooi.
Installatie ging eenvoudig dankzij de goede beschrijving.
Je kunt de app downloaden en dat is wel een pluspunt. Op die manier eenvoudig kiezen welke beleving je wilt: muziek, film, etc.
Het geluid is prima, bij muziek kan deze wat voller, maar door het volume hoger te zetten wordt deze wel wat beter. Dat is eigenlijk het enige waarvan we zeggen dat het beter zou kunnen. Juist bij muziek DVD's waarbij de concertbeleving nagebootst moet worden.
Over de kwaliteit verder niks dan goeds, echt een mooi apparaat, maar behoorlijk fors in prijs wel.
We hadden ons er nooit in verdiept, maar dit is best prijzig.
Wel super dat we het mochten testen, anders hadden we nooit ervaren wat eenfijne toevoeging dit is.

Pluspunten

• vormgeving
  • connectie met LG TV
  • bedieningsgemak
  • app is ideaal

Minpunten

• prijzig
  • muziek moet hard voor warm geluid

Mooi apparaat mogen testen, goede ontvangst van het pakket, deugdelijke verpakking, eenvoudige installatie dankzij goede beschrijving. En toen ging de TV aan, connectie gemaakt, muziek DVD opgezet en knallen..de kat sprong met vier poten de lucht in. Dat geluid zat wel goed.
Mooie kwaliteit, ideale match met onze TV ook. Kortom, kwaliteit en deugdelijkheid zoals je van LG mag verwachten en wij ook gewend zijn.
Bij muziek moet je hem wel harder zetten om het geluid echt vol te laten zijn, maar verder is het echt een topper. Alleen de prijs..die houdt ons toch nog wel tegen.
Het geluid is prima, op de muziek kwaiteit bij laag volume na dan. Dat klinkt dan ineens toch goedkoop, dat was toch een beetje een tegenvaller.
Bijfilms echt een bioscoop ervaring, heel mooi. het geluid klinkt echt volop, komt door de hele kamer zonder irritant te zijn.
Installatie ging eenvoudig, dat is ook fijn.
Kortom: super dat we deze mochten testen, erg blij mee.

Heb jij ook een LG DS95TR?