€ 697,- bij Audiomixonline.nl

LG QNED87 (2024) 55" Zwart Review

30 augustus 2024, laatste update op 30 augustus 2024, 312 views Rapporteer
Product geleend +1

Design:is netjes strak en clean

De helderheid en scherpte zijn uitstekend, en de kleuren zijn levendig en natuurgetrouw. Het contrast is diep.

Geluid: AI-Sound is voor mij een hele waardevolle toevoeging bij andere instellingen leek het geluid matiger.

Gebruiksgemak: De tv is zeer gebruiksvriendelijk, met een intuïtieve interface en een snelle respons. De afstandsbediening is eenvoudig te gebruiken en de menu’s zijn logisch ingedeeld. Bovendien vind ik de AirDrop-functie met mijn Apple-apparaten ontzettend handig en prettig in gebruik.

Pluspunten

• Design
  • Mooie heldere display
  • AI geluid wat automatisch aanpast is een mooie feature
  • Smartopties
  • Externe desktop functie

Minpunten

• bij helder/zonnig weer een reflectie wanneer je vanaf de zijkant kijkt.

Design:is netjes strak en clean

Smart TV functionaliteiten: De smart TV-functionaliteiten zijn uitgebreid en gemakkelijk te gebruiken. Apps zoals Netflix, YouTube en Disney+ werken soepel, en de ingebouwde spraakbesturing maakt het navigeren nog eenvoudiger. En je kunt deze tv ook als desktop gebruiken, wat echt handig is voor werk of studie. heb dit geregeld geprobeerd. ook het koppelen van randappartuur ging moeiteloos.

Al met al een prima scherm wil je voor je geld een goed scherm dan zou ik deze aanraden.

Heb jij ook een LG QNED87 (2024) 55" Zwart?

Wat ik bij deze goede tv slecht vind is dat men bij het testen van een tv nooit het geheugen meeneemt.
De televisies worden volgestopt met apps die je eigenlijk nooit gebruik maar ook niet kunt verwijderen, wel de zelf geinstalleerde apps maar niet de vaste, met het gevolg dat je op een gegeven moment geheugen te kort komt en de tv zelf iedere keer het geheugen gaat reinigen terwijl je midden in een programma zit te kijken, echt heel erg vervelend.
Maak het zo dat je apps kunt gaan verwijderen of meer geheugen de tv heeft maar 5GB en bij 3,65 begint de tv al te haperen ivm reinigen.
Ik doe zelf dan vaak een harde reset door de aan en uit knop 10 seconden vast te houden.