€ 1.477,16 bij Galaxus

Sony Alpha 6700 Body Zwart Review

8 augustus 2024, laatste update op 8 augustus 2024, 789 views Rapporteer
Product gekocht 0

Sinds 2017 ben ik in het bezit van een camera aangekocht via de fysieke Kamera-Express winkel in Antwerpen. Toen al had ik een fantastische ervaring; vriendelijk personeel, geweldig goed geholpen en bovenop een toestal met een goede prijs/ kwaliteitverhouding.
7 jaar later, juli 2024 ga ik opnieuw langs bij de Kamera-Express winkel in Antwerpen, want ik wil uitbreiden, ik wil beter worden. Opnieuw word ik perfect geholpen, deze keer door medewerker Ronny die duidelijk gepassioneerd is over foto- en videografie. Hij laat zijn eigen foto's zien om camera's te kunnen vergelijken, hij neemt ruim de tijd om je genoeg advies te geven en beantwoordt elke vraag met plezier. Wederom een zalige ervaring en als ik binnenkort of op lange termijn weer wil uitbreiden of iets nodig heb, zal ik zeker weer langskomen in de winkel in Antwerpen.

Pluspunten

• Handige grip
  • Super kwaliteit
  • prijs/kwaliteit is goed
  • stevig gebouwd

Minpunten

• Werkelijk geen nadelen

Sinds 2017 ben ik in het bezit van een eigen camera en vorige week kocht ik een nieuwe om uit te breiden, beter te worden en doorgroeimogelijkheden te hebben. Ik koos dit toestel met professionele hulp van de medewerkers van de Kamera-express winkel in Antwerpen. Het is een Sony a6700. Een body op zich die heel erg goed in de hand ligt, niet te zwaar is, maar professioneel heel veel kan en ik nog veel kan bijleren van dit toestel. Het is zeer aan te raden dit toestal aan te schaffen voor zowel beginners als verder gevorderde fotografen én videografen. Dat is ook nog een voordeel aan het toestel; het is zowel voor fotografie als voor videografie van hoge kwaliteit en voor een videojournalist als ik, zijn beide aspecten erg belangrijk. Niet twijfelen dus!

Heb jij ook een Sony Alpha 6700 Body Zwart?

Het meerendeel van deze review gaat meer over de winkel. Tweakers heeft ook een plek waar je reviews kan schrijven over de winkel zelf.