Ik was al een tijdje op zoek naar een 12 inch of groter tablet specifiek voor het lezen van de digitale krant. Helaas waren de prijzen vaak gemiddeld gezien boven de 300 euro totdat ik deze Redmi Pad Pro tegen ben gekomen. Vooral de prijs/prestatie valt mij wel op ten opzichte van andere fabrikanten en het zeker een aanrader is voor wie op zoek is naar een goed budget tablet.
[Reactie gewijzigd door Van der Berg op 12 augustus 2024 11:36]
Op zich is het een vrij helder scherm en de kijkhoeken ook voor een TN panel goed zijn maar wat mij wel tegenviel was dat de kleuren niet brilliant zijn en wat uitgewassen lijken.Het is inderdaad jammer dat Samsung daar nog TN gebruikt.
Nee, zeker dan niet bij de budget en midrange tablets gebruiken ze nog best wel veel IPS panels en pas bij de meer high-end tablets worden dan nu O-led panels gebruikt. Maar vergis je er niet in dat ook bij O-led panels er best wel verschil in kan zitten.Ik dacht dat bijna alles al OLED was.
Persoonlijk zou ik dan als ik jou was richting Tab S9 plus gaan want vaak zakken die dan flink qua prijs als er een nieuwe op de markt komt. Maar vergis je er niet in in de kwaliteit van de hedendaagse IPS panels zoals in die Xiaomi. Ik denk dat als je die nu naast de Tab S5e zou leggen dat het verschil maar heel klein is want ook bij O-led panels zijn technieken best wel veranderd.Ik wil mijn huidige tablet Samsung Galaxy Tab S5e (2019) 128GB/6GB RAM vervangen een 10.5-inch OLED. Ik wacht op de komst van de nieuwe Galaxy Tab S10 Plus 12.4-inch.