€ 1.199,- bij Coolblue.nl

Samsung Galaxy Book4 360 NP750QGK-KG1NL Review

1 augustus 2024, laatste update op 24 september 2024, 567 views Rapporteer

Warning: Dit is geen uitgebreide review maar een single issue review van een ontevreden klant. Dit is bedoeld als waarschuwing aan iedereen die overweegt deze laptop te kopen.

Ik heb deze laptop nu 2 maanden in mijn bezit, waarvan 1 maand vakantie. Ik was aardig tevreden met de laptop totdat het scherm zomaar ineens barstte. Ik zat in een vergadering, daarna de laptop dicht geklapt. Op mijn werkplek klapte ik de laptop open en zat er een barst inhet scherm. Verder niets geks mee gedaan.

Het internet staat vol met klachten hierover en Samsung doet het af als gebruiksschade en vergoed niets. Mijn eigen ervaring over de afwikkeling van de klacht zal ik bijwerken in de uitgebreide review. Laptop is teruggestuurd, gelukkig had ik de oude nog niet verkocht en kan ik die nog even gebruiken.

Mocht je overwegen de laptop te kopen check dan eerst:

Pluspunten

• Mooi design
  • Oled scherm

Minpunten

• Onverklaarbare barst in scherm
  • Samsung geeft niet thuis

1 van 5 sterren (Waardeloos)
1-6-2024: Laptop aangeschaft bij alternate

1-8-2024: Scherm gaat zonder duidelijk aanwijsbare reden stuk

1-8-2024: Alternate een bericht gestuurd dat het scherm stuk is en dat ik garantie wil claimen

1-8-2024: Mail terug van Alternate dat een barst bijna altijd onder gebruiksschade valt. Zij verwijzen me naar Samsung en geven aan dat er waarschijnlijk kosten aan verboden zullen zijn.

6-8-2024: Ik heb een soortgelijke review als dit ook op de site van Alternate geplaats. Deze echter nooit terug gezien op de site.

*** OPGELOST***
24-9-2024: Opeens kreeg ik een bericht van Alternate dat de laptop was gerepareerd en teruggestuurd zou worden. Daarbij is niet gesproken over kosten dus ik ga er vanuit dat Samsung heeft ingezien dat dit niet onder gebruikersschade valt. Of dat komt door eigen inzicht of mijn mails en reviews zal ik nooit weten. Het is in ieder geval gelukkig goed opgelost.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Book4 360 NP750QGK-KG1NL?