Acer Nitro 17 AN17-41-R38P Review

Nazo Newbie
28 juli 2024, laatste update op 28 juli 2024, 464 views Product gekocht

Acer Nitro 17 AN17-41-R38P

Deze laptop biedt indrukwekkende prestaties en een geweldig ontwerp voor een betaalbare prijs. Ook heeft deze laptop een krachtige processor en een uitstekende grafische kaart, waardoor hij ideaal is voor zowel gaming en als intensieve taken zoals videobewerking en muziek maken. (tegelijk zelfs) Het 17 inch Full HD-scherm levert scherpe en levendige beelden met films streamen.

Het ontwerp vind ik stijlvol, gecombineerd met een verlicht toetsenbord, maakt het een genot om te gebruiken, zelfs in donkere omgevingen. De koelsysteem die je af en toe hoort zorgt ervoor dat de laptop koel blijft tijdens intensief gebruik, wat de prestaties en levensduur hopelijk ten goede komt.

"Ik maak kans op een prijs"

Pluspunten

• Hoge kwaliteit!
  • Design is stijlvol!
  • In prijsverhouding een musthave!
  • Snel geleverd!

Minpunten

• Oplaadkabel is best zwaar en word snel warm

"Ik maak kans op een prijs"

Ik twijfelde tussen een MSI katana of Acer Nitro maar in prijsverhouding voor 1250 euro + betere meedere specificaties heb ik toch de Nitro gekocht via Azerty te Raalte. (super snelle levering overgens) Het is een geweldige keuze voor gamers en power users denk ik die op zoek zijn naar een krachtige, wat grotere, betrouwbare en betaalbare laptop. Ik ben blij met deze uitstekende keuze en investering hopelijk voor vele jaren!

Heb jij ook een Acer Nitro 17 AN17-41-R38P?