Bambu Lab P1S Combo + AMS Review
25 juli 2024, laatste update op 25 juli 2024, 1.094 views
Rapporteer
Product gekocht
Een perfecte printer waar je op kan vertrouwen. Razendsnel, simpel in gebruik en ook nog eens multicolour. Wil je niet constant gezeur van een thermistor die los gaat, een clogged nozzle, of een bed dat net niet helemaal lekker geleveled is ga dan voor deze printer.
Pluspunten
- Snel
- Simpel
- gesloten chasis
Heb deze printer + ams aangeschaft tijdens de sale bij Bambu nadat ik een jaar lang constant iets moest oplossen bij mijn Ender 3 V2 Neo. Deze printer maakt 3D printen weer leuk om te doen. Sure, ik heb veel geleerd met het constant sleutelen aan de Ender 3, maar het was altijd wel weer iets waardoor ik niet kon printen.
Met deze printer hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt draadloos je printopdracht sturen naar de printer en deze ook draadloos in de gaten houden via de camera. De AMS unit zorgt voor goed droog filament en is super handig in gebruik. Ik hoef nauwelijks meer spoelen om te wisselen en als dat moet is het simpelweg de rol eruit halen en een nieuwe erin stoppen. De printer doet vervolgens zelf het werk voor het loaden en unloaden van het filament. Hij is wat aan de luide kant, maarja, hij is ook razendsnel.
Dit is een printer die ik met een gerust hart 24 uur laat draaien zonder dat ik om het uur moet kijken of alles nog wel okee gaat. All in all, wil je ook gewoon ontwerpen en printen zonder veel gedoe en gezeur? Dan is deze printer een dikke aanrader.