Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 (83ER00G6MH) Review
20 juli 2024, laatste update op 20 juli 2024, 1.240 views
Rapporteer
Product geleend
Na een paar weken testen heb ik gemengde gevoelens over deze laptop.
Pluspunten
- Beelscherm
- Accu duur lage prestaties
- Ruim toetsenbord
- Snelle instalatie
- Goede camera
Minpunten
- Vrij zwaar
- Geen gezichtsherkenning
- Audio kwaliteit
- Geen toetsenbord verlichting
De installatie ging vlot en soepel. Binnen 45 minuten was alles up and running en dankzij het inloggen op mijn oude backup kon ik direct verder. Super handig! De batterijduur is indrukwekkend en het beeldscherm levert heldere, kleurrijke beelden zonder storende reflecties. Er is ook voldoende ruimte voor je polsen tijdens het typen, wat fijn is. Het QWERTY-toetsenbord is een bekende en fijne toevoeging.
Er zijn echter ook nadelen. Hij wordt omschreven als lichtgewicht, maar ik vond hem vrij zwaar. De i5-processor is niet de snelste, vooral bij zware taken. De batterij loopt snel leeg bij intensief gebruik en het ontbreken van vingerafdruk- en gezichtsherkenning maakt het inloggen minder makkelijk. 512GB opslag is snel vol als je veel lokaal opslaat en ik miste de toetsenbordverlichting in donkere omgevingen.
Samenvattend, de laptop heeft veel pluspunten zoals installatiegemak en beeldkwaliteit, maar er zijn ook duidelijke minpunten zoals het gewicht en de snelheid.