€ 147,99 bij bol Plaza

Philips Fidelio L3 (Zwart) Review

20 juli 2024, laatste update op 20 juli 2024, 248 views Rapporteer
Product gekocht 0

Topgeluid, maar zeer slechte bouwkwaliteit van de hoofdband.

Pluspunten

• Geluid
  • Leren oorpads
  • aptx

Minpunten

• Bouwkwaliteit

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Dit is echt een topheadphone met super geluidskwaliteit, ik heb de Momentum 4, XM4 en de Fidelio L3 uitvoerig naast elkaar getest en de XM4 is echt top als het gaat om ANC en draagcomfort, de geluidskwaliteit is matig in vergelijking met de Fidelio en de Momentum.

Het grote nadeel aan de Fidelio is dat de hoofdband zeer kwetsbaar is, Reddit staat vol met gebruikers die een gebroken hoofdband binnen een jaar hebben, net als ik. Gewoon bij het op en afzetten, niks bijzonders.

Niet kopen, ook niet voor 150e (huidige prijs)

Heb jij ook een Philips Fidelio L3 (Zwart)?

Okay, dus welke heb je nu ?
Na nog meer uitvoerig testen inclusief de Xm5 ben ik voor de Momentum 4 gegaan en zeer tevreden tot nu toe.
okay, bedankt. Lees over de momentum dat die na updates op een of andere manier slechter in verbinding was.. weet niet meer precies..
Volgens mij waren er na release wel issues, maar die heb ik niet ervaren. Letterlijk nog nooit verbindingsproblemen gehad.
mooi,.. ga ik dat nog eens overwegen
ik heb de l1 en viel me meteen op door zijn geluidskwaliteit voor het geld. Ik heb veel hifi koptelefoons, maar had een goedkopere nodig voor buiten en de l1 doet niet veel onder voor dure koptelefoons van 700euro, alleen is de bouwkwaliteit niet super. Nu ik de test van de l3 lees overweeg ik die aan te schaffen.