LG 65QNED816RE Zwart Review

14 juli 2024, laatste update op 24 juni 2025, 412 views Rapporteer

Deze 65 inch TV gekocht omdat ik graag een QNED wilde hebben voor €1000 of minder. Deze gekocht voor ongeveer €750 bij de MediaMarkt en erg blij mee!

Al met al een TV met vooral gewoon erg goed beeld voor een relatief zacht prijsje! Mocht je deze TV ook overwegen, kijk eens naar een goede soundbar.

Pluspunten

• WebOS
  • Magic Remote
  • QNED
  • 4K 100Hz

Minpunten

• Subjectief: QNED tov OLED
  • Flets geluid
  • Voet in het midden

Ik heb persoonlijk gekozen voor een QNED/QLED TV omdat ik een erg lichte woonkamer heb met veel natuurlijk licht waardoor OLED (naar mijn mening) teveel weerspiegeling zou geven.
Verder wilde ik graag een LG wegens goede ervaringen in het verleden en als je eenmaal de Magic Remote gewend bent, kun je eigenlijk niet meer zonder. Hetzelfde geldt eigenlijk voor WebOS, werkt allemaal erg goed en eenvoudig.
Verder blij met de 100Hz voor wanneer ik een enkele keer m'n PC aansluit om te gamen.

Het grootste nadeel van deze TV is echt het geluid. Ondanks met wat settings aanpassen je het enigszins kan verbeteren, blijft het erg matig. Gezien de voet in het midden zit en ik de TV niet heb opgehangen, wordt een soundbar wat lastiger. Echter past de Sonos Beam (Gen 2) er perfect onder en maakt dit de ervaring van de TV compleet!

Heb jij ook een LG 65QNED816RE Zwart?