Huawei Watch GT 4 46mm Zilver (Bruin) Review
14 juli 2024, laatste update op 14 juli 2024, 350 views
Rapporteer
Product gekocht
Heb deze smartwatch nu een paar maanden en ben zeer tevreden. Alles werkt goed en snel. Accu gaaat zeker 1 week mee, of langer als je bepaalde functies (GPS, SpO2 meting) niet of af en toe gebruikt.
Pluspunten
- Veel functies
- waterdicht
- mooi (is persoonlijk)
- accu gaat daadwerkelijk lang mee
Deze smartwatch heeft geen appstore (als je een iPhone gebruikt) en dus geen extra apps. Voor mijzelf is dat geen probleem, want ik zit niet te wachten op allerlei accu vretende apps op mijn smartwatch, daar heb ik een smartphone voor. Alle standaard apps die erop staan zijn ruim voldoende voor wat ik ermee doe. De sensors zijn nauwkeurig, Device is waterdicht (getest in zembad!) en zit fijn, is niet te zwaar of te groot, en heeft helder OLED scherm dat goed af te lezen is in de volle zon. Bediening is logisch en interface is snel.
Smartwatch heeft een uitgebreide scala aan sensors: GPS, hoogte, kompas, luchtdruk, temperatuur, hartslag SpO2 (zuurstof gehalte bloed), stappenteller. Ik kan zo niet iets verzinnen wat ik zou missen. Ook handig zijn vooral de vele standaard sport profielen zodat je snel in 1 klik e.e.a. kan aanzetten. Wat mij betreft dus een aanrader.
In sommige reviews zie ik de klacht dat er weinig gratis wijzerplaten zou zijn. Ik weet niet waar deze reviewers dan zitten te kijken, want via de app op je smartphone zijn er inmiddels vele honderden waaruit je kan kiezen en installeren, in alle mogelijke stijlen (retro/klassiek, sportief tot artistiek en modern).